zondag 20 januari 2013

Rob Ryan: we love you!

ROB RYAN producten in Fusion Home.


Wat kan het toch raar lopen af en toe...Voordat ik in Fusion Home werkte schreef ik ene Rob Ryan dat ik zijn werk gezien had op Etsy zo mooi vond en wilde kopen. Ik kwam op de website van Rob, een foto van een blauw schuurtje met een fiets ervoor waar hij werkte en hij had het druk, schreef zijn assistent, Mr. Rob was ' abroad". Ik vergat Mr. Rob weer. Vorig jaar zag ik bij Klevering een vaas waarbij mijn hart sneller klopte (Please, smell us, stond er op), ik had echter haast en vergat de vaas en het verliefde kloppen van mijn hart.
Een maand geleden zei een klant dat hij de producten van Rob Ryan bij ons vond passen. Ik zocht op internet en wist het weer...met een mokerslag kwam zijn werk binnen. Die moet ik hebben! Allemaal!
Gisteren is het binnen gekomen: de vaas (please, smell us) het bord  " Other planets are not so beautiful as this one"(hangt al aan de wand bij me thuis), de mokken ' listen to the world' en de vier fantastische borden waarbij de tekst de tekeningen overtreft, vind ik.
Ik raak ontroerd van zijn open, simpele en lieve zinnetjes. Zijn werk is poetisch,  kriebeltekeningetjes en zinnen als slingers in de lucht. Wie zegt dat mannen niet romantisch zijn? Rob Ryan: I love you.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten